Sisustustuotteet

Bubulalta saat nyt myös uniikit, käsintehdyt sisustustuotteet. Valmistamme tuotteet pääosin tilauksesta toiveiden mukaan. Toimitusaika noin 4 viikkoa. Joitakin värejä saattaa olla varastossa valmiina, joten kannattaa olla yhteydessä ja kysyä tilannetta. Tavoitat meidät helpoiten osoitteesta info@bubula.fi tai soittamalla numeroon 040 7743420

Nallematto

Tuotteet

Lastenhuoneen sisustu

Nallematot valmistetaan käsityönä Suomessa. Materiaali on kierrätysmateriaalia, joka tulee tekstiiliteollisuudesta ylijäämästä. Näin materiaali saadaan hyötykäyttöön ja jätteen määrä pienenemään. Maton halkaisija on noin 75 cm. Värivalikoima vaihtelee kausittain, mutta esimerkiksi harmaa, valkoinen, vaaleanpunainen ja vaaleansininen on saatavilla lähes aina. Myös muut värit ovat mahdollisia, joten kannattaa olla meihin yhteydessä omien toiveiden osalta, saamme varmasti toteutettua juuri sinun toiveidesi mukaisen maton.

Maton voi pestä tarvittaessa käsin. Muotoilu kosteana ja kuivaus mielellään vaakatasossa.

Nallematon hinta 89,90 eur

Nalletyyny

Nalletyynyt valmistetaan mattojen tapaan kierrätysmateriaalista. Tyyny sopii hyvin lattiatyynyksi tai sängylle. Myös tyynyissä on laaja värivalikoima, joten olemalla meihin yhteydessä, saat tiedon valmiista tuotteista tai voit tilata juuri haluamallasi värillä tyynyn.

Huomaa että tyynyissä päällinen ei ole irrotettavissa, joten mahdollinen lika pestään käsin likaantuneen kohdan osalta.

Nalletyynyn hinta 45,00 eur

Pitsimatto

Meiltä saat myös mattoja ihastuttavilla pitsikuvioilla. Malleja löytyy useampia erilaisia, riippuen kuinka koristeellisen haluat. Näissä matoissa on laaja värivalikoima ja myös koko saadaan tehtyä juuri toiveiden mukaan. Kuvan maton halkaisija on noin 110 cm.

Maton voi pestä koneessa, 40 astetta jonka jälkeen muotoilu kosteana. Kuivaus mielellään vaakatasossa.

Pitsimaton hinnat alkaen 69,00 eur. Kuvan matto 79,90 eur (halkaisija noin 110 cm)

Voit olla meihin yhteydessä myös täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.