Sade Classic -Kristallisuolasuihke uudistuneessa, isommassa pullossa (150 ml). 100 % luonnonkosmetiikkaa.

Sade kristallisuolasuihke soveltuu monipuoliseen päivittäiseen käyttöön rauhoittaen, tasapainottaen ja hoitaen ihoa.  Suihkeeseen ei ole lisätty hajusteita, mutta appelsiinin kukka ja vaniljauute tuovat siihen miellyttävän tuoksun. Lisäksi se sisältää aloe vera -uutetta, jolla on ihon ärsytystä lieventävä vaikutus.

Sade kristallisuolasuihke sopii erityisen hyvin mm.

  • allergisille
  • atoopikoille
  • aknen ja psorin hoitoon
  • hyttysen puremiin
  • päänahan ongelmiin
  • kutinaan
  • auringon polttamalle iholle

Käyttö: Käytetään tarpeen mukaan, esimerkiksi 2 kertaa päivässä. Suihkuta pesun jälkeen paljaalle iholle. Kasvoille suihkutettaessa noudatettava erityistä varovaisuutta ja pidettävä silmät suljettuna. Ei tarvitse pyyhkiä tai levittää, kuivuu itsestään. Suolasuihkeen päälle voi levittää normaalit ihonhoitovoiteet.

Sade ihon- ja hiustenhoitotuotteet on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia, hoitavia ainesosia. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt hemmottelevat ihoa. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä.

Sade-tuotteet sopivat kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikolle, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein ja ne on valmistettu Suomessa.

Ingredients: Aqua, Mineral Salts, Citrus Aurantium Amara (bitter orange), Flower water, Aloe Barbadensis leaf extract, Glycerin, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid.