Bubulan tarina -oman vauvan atooppinen iho

Atooppisten lasten yöpuvut

Olen Kati Heiskari, Bubula Oy:n perustaja ja kahden pienen lapsen äiti. Bubulan tarina sai alkunsa, kun oman vauvan atooppisen ihon kautta syntyi ajatus alkaa valmistaa yöpukuja, joka päällä atooppisten lasten öitä saisi hieman rauhoitettua ja raapimista estettyä. Atoopikoilla kutina voimistuu usein yöllä ja ihon raapiminen aiheuttaa noidankehän, joka vain pahentaa atooppisen ihon kuntoa. Vauvan atooppinen iho heijastuu myös koko perheen nukkumiseen ja pahimmillaan öitä valvoo molemmat vanhemmat ja sisarukset.

Suomessa ei kuitenkaan ole aiemmin ollut myynnissä atoopikoille suunniteltuja yöpukuja, joka päällä lapsi ei pääse raapimaan ihoaan. Tästä muodostuikin idea tehdä yöasuja atooppisille lapsille. Halusin tehdä tuotteista kauniita, toimivia ja laadukkaita ja toivon, että mahdollisimman moni saa yöpaidoista apua levottomiin öihin.

Bubulan tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja materiaalina toimivat Öko-Tex-standardoidut kankaat, jotka ovat mahdollisimman ihoystävällisiä ja turvallisia lasten herkällä iholle. Yöpuvut ovat saaneet Design from Finland merkin, joka kertoo tuotteen käyttäjälähtöisyydestä sekä suomalaisesta muotoilusta.

Verkkokaupastamme löydät myös ihonhoitotuotteita, joita voidaan käyttää vauvan ja lasten atooppisen ihon hoitoon. Myös ihonhoitotuotteissa panostamme suomalaisuuteen sekä luonnonmukaisuuteen. Valikoimassa olevat tuotteet tarjoavat hyvän vaihtoehdon atooppisen ihon hoitoon.

Näiden lisäksi Bubulan tarjontaan kuuluu kauniit ja persoonalliset sisustustuotteet, joihin pääset tutustumaan kohdasta sisustus. Nämä tuotteet valmistamme pääosin tilauksesta, jotta saat juuri sinun kotiisi sopivat tuotteet. Mukavia ostoshetkiä verkkokaupassa ja muista että voit aina olla meihin yhteydessä mikäli jotakin kysyttävää herää!

design from finland
vauvan atooppinen iho

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Haluatko Bubulan tuotteiden jälleenmyyjäksi tai jäikö sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!