Bubulan tarina

Olen Kati Heiskari, Bubula Oy:n perustaja ja kahden pienen lapsen äiti. Bubulan tarina sai alkunsa, kun kuopuksemme voimakkaan atooppisen ihon kautta syntyi ajatus alkaa valmistaa yöpukuja, joka päällä atooppisten lasten öitä saisi hieman rauhoitettua ja raapimista estettyä. Atoopikoilla kutina voimistuu usein yöllä ja ihon raapiminen aiheuttaa noidankehän, joka vain pahentaa atooppisen ihon kuntoa.

Suomessa ei kuitenkaan ole aiemmin ollut myynnissä atoopikoille suunniteltuja yöpaitoja, joka päällä lapsi ei pääse raapimaan ihoaan. Tästä muodostuikin idea tehdä yöasuja atooppisille lapsille. Halusin tehdä tuotteista kauniita, toimivia ja laadukkaita ja toivon, että mahdollisimman moni saa yöpaidoista apua levottomiin öihin.

Bubulan tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja materiaalina toimivat Öko-Tex-standardoidut kankaat, jotka ovat mahdollisimman ihoystävällisiä ja turvallisia lasten herkällä iholle.

Yöpaitojen lisäksi Bubulan tarjontaan kuuluu kauniit ja pesoonalliset sisustustekstiilit, joihin pääset tutustumaan Bubula Designin Facebook-sivujen kautta.

Lue lisää tuotteistamme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Haluatko Bubulan tuotteiden jälleenmyyjäksi tai jäikö sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä!